tirsdag 20. november 2012

Herrlige dagen!:)

Vi er fremdeles i etableringsfasen her på Kanariøyene,
og det var så herrlig i dag, da jeg møtte tre flotte damer med sine små på lekeplassen. Det er ikke alle man passer sammen med, men disse damene fant jeg virkelig tonen med, med en gang. En fra Finnland, en fra Hellas og en spanjol:) Gleder meg til jeg etterhvert kan følge med på den spanske samtalen også:)

Ellers er jeg i forhandling med min aller viktigste spanske samarbeidspartner vedrørende mitt butikkprosjekt! Han skal ringe meg i morgen for siste info-og forhandling. Haha, selvfølgelig sluttet både internett og telefonen å virke i dag, så her er alt akkurat slik det skal være:)

Drømte meg bort da jeg så ryggen på denne vakre brudekjolen i dag:) Likte så godt blondene. Som dere kanskje har sett, så vil jeg gjerne ha en kjole som er kortere foran enn bak. Mest for å få litt av både strand- og brudekjolen i ett:) Hva synes du?

I met 3 lovely ladies at the playground today, with their 2 years old kids. I am also waiting for a phone from the most important spanish business partner tommorow. And of course both the phone and internet in our house stopped working... Haha. I just love the back on the wedding dress on the picture below! What do you think?
8 kommentarer: