lørdag 16. februar 2013

Det blir visst "havfrue-kjole"

Bildet av hvordan brudekjolen skulle se ut, ble liksom revet i stykker da jeg snakket med skredderen min. Hun sa nemlig at min høyde ikke kler at skjørtet er kort foran og langt bak. For snittet foran ville komme under knærne, noe som ikke er gunstig om man er 1.60, som jeg er.
Så nå jaktes det på den typiske brudekjolen med havfrueform. Den er veldig smal, og jeg spurte forsiktig om man ikke måtte være tynnere enn meg for å kle den.  Men da hun begynte å mase om korsetter og greier, så bare nikket jeg anerkjennende.
Vi har vært på den eneste butikken som selger brudekjolestoff på øya. Jeg ble faktisk skuffet, eller jeg klarte ikke å se for meg brudekjolen med noen av stoffene. For meg blir slike stoffer veldig voldsomme. Vi skal se en gang til når butikken har fått inn nye stoffer for sommeren, så da krysser jeg fingrer og tær.

Siden vi skal sy kjolen selv, tenker jeg at det er greit å satse på noe enkelt, som den på bildet under. Jeg vil ikke ha korset på brystet, men liker stroppene, og snøringen på ryggen.


Her finner du bedre bilder:)
Since I am 1.60 m high, my seamstress meant that I had to go for a mermaid wedding dress. I have been in the local fabric store, but was not pleased with the fabric they had. We are now waiting for the new summercollection which will be in the store soon.

9 kommentarer: