fredag 15. februar 2013

Strandbryllup 29. juni - yeeyy:)

Jeg har vært opptatt de siste to månedene.
Først var vi hjemme og feiret jul med familien, før det deretter bar rett tilbake til Kanariøyene for bryllupsplanlegging. Vi har nå valgt bryllupsarrangør/organisator, og datoen den 29. juni er fastsatt.
 
Vi har hatt vårt første omvisningsmøte med vår bryllupsarrangør Esprit Weddings, og har i utgangspunktet funnet venue for seremonien, for bryllupskake og champagne, samt for middag og festen etterpå.
 
Vi er i utgangspunktet fornøyd. Men for å gjøre oss ekstra vanskelige, har vi bedt om flere  alternativer:)
 
Nicole fra Esprit Weddings og min kjære står på et av stedene hvor seremonien kan avholdes:)
Invitasjonene er også i siste produksjonsfase, og blir forhåpentligvis ferdig i trykkeriet på mandag. Invitasjonene skal få et eget innlegg, for jeg skal love deg at det krevdes hjernetrim for å få riktig layout på dem. Vi bor på en øy, og det er jommen meg ikke mange som kan tilby invitasjoner til norsk standard. Det endte med at jeg designet dem selv, fikk trykket både invitasjoner og konvolutter i det lokale trykkeriet... Håper virkelig at de blir fine!!:)
 
Brudekjolen blir også et meget viktig tema fremover, ettersom det heller ikke er så godt utvalg av brudekjoler på denne øya. Esprit Weddings fant derfor en supersøt dame til meg som kan sy. Og det er hun som har fått det ærefulle oppdraget å sy brudekjolen min. Og jeg lover deg at jeg ikke er en lett kunde, haha:)

Da lover jeg oppdatering fremover:)

--- English ---

The date for the beachwedding will be the 29. of June on Fuerteventura.

We are now working with the weddingorganizer Esprit Wedding, the local printerstore, and a local seamstress:) I will update with new information often, so stand by;)

 

6 kommentarer: