søndag 10. mars 2013

Bryllupsinvitasjoner

Hahaha...
Å finne dugelige bryllupsinvitasjoner her på øya var ikke lett.
Først gikk jeg til det eneste trykkeriet jeg fant, og møtte en utrolig koselig mann.
Han hadde den ferdige "invitasjonspakken", hvor jeg kunne velge mellom ulike ferdige invitasjoner med konvolutt, som han hadde samlet i to permer.
For meg var disse veldig umoderne, eller veldig fargerike. 
Og da han etter tre dagers planlegging sa at han ikke kunne trykke navnet til hver av gjestene manuelt, mistet jeg nesten motet. Det ble tatt noen telefoner hjem til svigerinnen min for å få råd. Jeg gikk en tur for å tenke, og der, bare noen meter unna lå det et annet trykkeri. Dette var mer et reklametrykkeri, med hyggelige spansktalene og ENGELSKTALENDE ansatte.

Paul ble redningen. Han må være fra England et sted, for han snakket flytende engelsk. Han trykket det jeg ønsket, lagde monogram og kuttet arkene i riktig størrelse. Imøtekommende på alle måter. Det eneste må være at de bare hadde ett ark med sølv, eller andre motiver som egnet seg til bryllup. Og jeg stakk av med alle sammen!!:)


Innbydelsen ble brettet som et "skap". Arket inni er løst. Paul lagde selv sølvkanten rundt, samt monogrammet. Han lagde også klistremerker av monogrammet som jeg brukte til å forsegle konvoluttene med.


Innbydelsen ble lukket med et silkebånd. Dette er ikke knyttet, men limt i deler med limpistol. Eget innlegg om konvolutter og silkebånd kommer:)


Og her var det vi fant trykkeriet som var moderne og duganes;) Her er Leah fotografert på vei for å hilse på (døra var lukket og stengt, så hun kom ingen vei..).

---English---

It was not exactly easy to find wedding invitations here on the island. The upshot was that I got help from a local print shop, and made them myself, both silk ribbons and the envelopes.


8 kommentarer: