søndag 10. mars 2013

Egendesignet brudekjole

Le eller gråte?? 

Haha, når du velger å bosette deg på en øy 10 mil unna Afrika, - da må du må du bare venne deg til å finne kreative løsninger på ting:)

Jeg kunne ha bestilt brudekjole på nett, eller reist til en annen øy for å finne den magiske kjolen... Eller så kunne jeg bare avtale et møte med den ultrakoselige syersken Consuelo, og designe min egen brudekjole. Det har jeg selvfølgelig gjort.

Det som er morsomt, er at det bare finnes en butikk på øya som selger egnet brudekjolestoff. Så egentlig kom jeg like langt. Men det er koselig å bygge bekjentskap mens man venter på noe kjekt:)

Jeg droppet kort brudekjole, men går for split.
Jeg har også valgt å ha stropp på bare en skulder.

Noe lignende som på bildene under, men uten sølv, og med split.
Jeg tror sølvet blir byttet ut med håndlagde blomster...

Det er mulig at en venninne av meg (som designer hårpynt),
kan skaffe råsilke til meg. Men uansett så har jeg funnet en amerikansk nettside som også selger råsilke.

Brudekjolen vil bli gjort litt kortere og sommerlig enn den på bildet.

Meget spennende altså:)


Bildene er tatt fra den britiske siden "Kiss the dress".


En ypperlig side å titte på om du er på insprasjonsjakt etter brudekjole,
er spanske La Sposa. På denne linken kommer du rett til en side som også har link til fire andre sider (altså fem nettsider i en link;)).
Kos deg!

---English---

Since the selection of the wedding dresses is so bad on the island, I have chosen to design the dress myself, with the help of a local seamstress. The dress will be about as the pictures above, but with a split and flowers instead of the silver. If you follow the link above, you will find a large selection of exclusive spanish wedding dresses :) 


1 kommentar: