fredag 31. mai 2013

Brudesko og klær til brudgommen

Da er jeg her igjen;) 
Vi feiret Dia de Canarias i går, og bilder fra det kommer senere. I dag har vi besøkt advokaten vår, og ikke minst vært noen timer på stranden:)
Ungene er lagt og mannen er på jobb i Norge, så da sitter jeg her med nedbitte negler (!), og tenker på bryllup!

Alt er planlagt på selve dagen, og til og med flere dager etter:)
Nå er det outfit`en vi jobber med. Vi har kleskoden "Pent og sommerlig" i innbydelsen, så det er rom for å løsne litt på slipset;)

Det er jommen ikke lett å finne noe her på øya!
Vi har funnet ut at brudgommens klær skal bestå av en Moods of Norway dress, eller dvs. bukse og vest. Dressen kjøpte han før han reiste ut i Nordsjøen nå, mens resten av tilbehøret skal kjøpes her når han kommer hjem. 

Du finner klærne hos Moods of Norway:)


Brudekjolen min henger nesten ferdig i butikken til min argentinske syerske. Mens syersken min selvfølgelig er i Argentina i et annet bryllup, frem til fire dager før bryllupet! Derav nedbitte negler, hoho!;) Hun skal også sy brudepikekjolene til fire små piker, av samme stoff som brudekjolen.

På Lanzarote fant jeg  en to meter lang stoffbit i blonder, som jeg håper at vi kan bruke. Jeg har funnet ut at jeg finner smykker her, og ikke minst hårpynt. 

Det kommer selvsagt bilder av ALT etterhvert, men her er skoene jeg har bestilt fra Brandos!  Jeg håper at skoene passer, for de er med i bagasjen til min kjære når han kommer hjem om 13 dager.--- English---

Everything is booked and planned for our wedding the 29. june, but not the outfits... The groom will wear a suit of the norwegian brand Moods Of Norway (as you can see on the pivctures above). My weddingdress is almost finnished, but the lady who makes the dress is in Argentina, for an another wedding until 4 days before our weddingday. Above you can see pictures of my weddingshoes. Hopefully they are in the right size... I have ordered them from a norwegian internetstore.
2 kommentarer: