torsdag 13. juni 2013

Bryllupsnerver...og endring i planer - I

Det har vært vanskelig å få sove de to siste nettene. Har ikke sovnet før 2 om natten. I går var det jordskjelv målt til 3,7 på skalaen. Men jeg tror ikke det har noen betydning. Det var Lanzarote og området mellom Lanzarote og Fuerteventura som merket det mest.

I forgårs fikk vi den totale summen vi må betale, og den var 20 000 kr mer enn det vi hadde beregnet. Husker du stol dekorasjonen? Se bildet under. Organisatoren ville i hvertfall ha ca 1100 euro for bare tøy for å knyte rundt stolene og tre roser. I forkant spurte jeg henne om det ikke ble dyrt, men hun sa at jeg ikke skulle bekymre meg om det. Det måtte jeg allikevel, gitt. For ikke søren om jeg betaler 7500 kr for stolpynt. Derfor har jeg tatt bort tøyet som skulle være på stolene, og i stedet valgt å ha blomster på annenhver stol, samt ballonger på barnas stoler. Jeg har ikke gitt opp å dekorere stolene mer, men jeg bestiller ikke mer over nett. I stedet ser jeg om jeg finner noe her i stedet. Det som er irriterende er at jeg fra starten av sa at jeg kunne bestille billig fra Kina eller Ebay, og nå ender jeg altså opp med ingenting. Jeg trøster meg med at tre roser på annenhver stol, blir fint da.

HER

På bildet under ser du stolene som skal dekoreres inne i restauranten. Vi skal spise ute.

HER

Under ser du bildet av en billigere stol dekorasjon som jeg hadde kjøpt om jeg hadde visst hvor dyrt det første alternativet var.

HER 50 stk til kr 191,56.
Jaja, en av flere årsaker til bryllupsnerver for tiden;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar