torsdag 13. juni 2013

Bryllupsnerver...og endring i planer - III

Bekymring nr. 3 er brudekjole, brudepikekjoler, hår, sminke og negler.
Vel, sydamen som skal sy brudekjolen er i Argentina, og kommer ikke hjem før 4 dager før bryllupet. Heldigvis så er grunnlaget allerede ferdig. Kjolen henger der i butikken hennes, mens detaljene gjenstår.

Haha, sist jeg prøvde den tenkte jeg at den var fin, men ikke på min kropp! Den var litt for trang. Nå har jeg gått ned 3 kilo siden jeg prøvde den. Ikke særlig sunt egentlig, men hva gjør man ikke for den store dagen. Jeg hadde håpet å få se den i dag, da jeg trodde at døtrene mine skulle prøve brudepikekjolene. 

Kjolen skal se ganske lik ut som denne i snittet. HER

Men den gang ei, hun skulle bare ta nye mål. Fikk ikke se brudepikekjolene en gang. Jeg skjønner litt spansk, men det vet ikke spanjolene. Jeg skjønte at hun som nå syr kjolene, sa til den andre damen at målene var feil. Så nå vil hun at jeg skal sende bilder av jentene i Norge, slik at hun kan se om de er stor eller liten for alderen. Jeg får angst, jeg.... Vi betaler ganske mye for alle kjolene, og jeg føler at jeg har mistet all kontrollen.

Kanskje jeg er kontrollfreak??!!

Hehe, nei - det er nok det at jeg vil vite detaljene.
 Jeg er nok en detaljfreak!:)

Jeg har heller ikke peiling på hvor jeg skal ordne hår, negler og sminke. Jeg mente sydamen og organisatoren hadde det klart, men de hadde bare snakket om det. Så jeg har ikke peiling!

Ja... så da får vi bare sove litt dårlig de neste nettene også...
15 dager til bryllupet, og de første gjestene kommer på lørdag.

Hiv og hoi!


2 kommentarer:

 1. Akkurat nå kjenner jeg at jeg er glad jeg ikke skal gifte meg en gang til og at 40-årsdagen er vel overstått (enkelte mente jeg nesten hadde lagt opp til brykkup....:-)) Det eneste jeg kan si er: Slapp av, det ordner seg! Og hvis ikke? Vel... ikke verdens undergang vel? Husk på at det bare er familie og venner som kommer. De vil deg/dere alt godt og henger seg neppe opp i detaljene så lenge dere har det kjekt!

  Søren heller, du skulle sagt hva du trengte da jeg var i Kina. Jeg trodde du bare trengte silke til kjolen. Hadde jeg visst du trengte stoff til stoler ol. hadde det ikke vært noe problem. Vanlig stoff var kjempebillig der....

  Dette går bra!

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Cecilie:)
  Tror ikke stoffet kostet så mye. Jeg tror at de la alt for mye i det. De hadde booket en dame til å sy alle 60 stoffbitene, samt henge det på stolene. Hun burde sagt i fra om prisen før hun satte i gang prosjektet.
  men bryllupet går sin gang. De første gjestene har ankommet, og organisatoren kommer i dag for samtale. Og ja: Jeg har bryllupsnerver:)
  Tviler ikke på at 40 årsdagen deres var en big happening!!:)

  SvarSlett