torsdag 27. juni 2013

Falske vipper og negler -> BRYLLUPSTID!!

Her kommer en liten oppdatering fra vårt bryllup som er på lørdag!
I morgen er det "bare" 52 nordmenn på kanariøya Fuerteventura! Her er det hektisk! Vi forsøker å møte alle gjestene med en velkomstpose med Cava, potetgull, kart og diverse informasjon, aloe vera krem og de typiske røde og grønne kanarisausene. Det har vist seg å være vanskelig å få til med alle gjester, da noen kommer på tider vi ikke er tilgjengelige, andre kommer til låst port og andre finner ikke huset hvor de skal bo. Men det løser seg alltid!


I de første dagene hadde vi noen koselige og sene kvelder sammen med gjestene våre i hagen. Men  etterhvert som dagen har nærmet seg, har vi gradvis overlatt gjestene til seg selv. Men har sørget for å ha et lite overblikk over alle og at alle har det fint:)

Dagen i dag har gått med til å møte nye gjester, flere timer i neglestudio og ikke minst påliming av falske øyenvipper, hvor de har limt på en og en øyevipp. For meg var det ukjent, men ryktene sier at det er meget populært i Norge. For vipper og negler på fingre og tær, betalte jeg bare 115 euro, under 1000 NOK.

Deretter var det kjoleprøving. Kjolen blir spesiell, nydelig og skreddersydd til meg! Ingen andre har lik, og det siste magiske stoffet kommer fra Argentina! Brudepikekjolene er ferdig. Gjesteboka og candybaren nesten helt klar. Frisør og sminke klar. Det jeg har igjen nå er å skrive navn på bordkortene, lage skilter til gjestebok og candybar, hente ringer og kjøpe ørepynt og armbånd til meg, samt øredobber smykker og hårpynt til blomsterpikene. Vi mangler to par sko. Må bare si at Zara har rare skofasonger til barn, men håper vi finner riktig størrelse i morgen! Ikke minst så skal jeg lage noen barfot-smykker i perler. Så det er bare å begynne å jobbe!!:)

Bilder kommer snart!!8 kommentarer:

  1. Onapaloma7/04/2013

    Koser meg med en kopp te under pleddet og herlig lesestoff på bloggen din her :) Nå forstår jeg planleggingen, valgene, og ikke minst hvorfor resultatet blei uforglemmelig. Lenger allerede tilbake og hadde det ikke vært for det økonomiske aspektet skulle du få arrangert bryllupet deres på nytt hvert år! Mange klemmer fra 12 grader og regn

    SvarSlett
  2. Heeei!! Savner deg her nå altså!:) Uforglemmelig! Jeg har ingen bilder fra dagen, og venter utålmodig... Men de kommer vel snart:) Snart hjemme til 12 grader vi også! Håper sola vil bli med oss i kofferten! God klemmer fra meg

    SvarSlett