fredag 7. juni 2013

I parken med karnevalsgjengen

I mars deltok min lillesøster,  jeg og mine to små, i den store karnevalsparaden som var i midten av mars. Det var en opplevelse for livet!

Det var mange timers øving som sto bak, og jeg har derfor tilbrakt mangfoldige timer med disse barna og foreldrene...som bare snakker spansk.

Det tok i hvertfall litt tid før den ene av mødrene stotret ut noen ord engelsk, som gjorde at jeg klarte å følge med litt.

I dag møttes hele gjengen i parken like ved der vi bor. Parken er opparbeidet med utsikt og lekeplass. Det er skatepark, rollerbladespark, og ikke minst så driver de med friidrett der. Vi fikk også høre barna synge sangene sine en gang til.

Det som kanskje er litt spesielt er at spanjolene drikker offentlig og gjerne med barn tilstede. Men det er sjelden at man ser fulle spanjoler. I dag serverte de ungene brødskiver, godteri, og drikke, mens de selv gjerne tok seg en pils:)

Bildene er tatt fra en annen park på vei hjem:)
---English---

Today the kids and I spent time in the playground/park with the carneval group. The kids were playing, singing and ate. Some of the parents were drinking beer, which is not normal in Norway. But I have never seen a drunk "spanish" before (exept under the carneval;)) The pictures is from an another park, on the way home.

5 kommentarer: