torsdag 13. juni 2013

Jakten på den perfekte gjesteboka DIY

Jeg har sett på Ebay og andre nettbutikker i Norge og utlandet. Men så går plutselig tiden, og jeg tenker at jeg får lage den selv. Men jeg finner ingen bøker som passer. Ingen med tykke omslag og hvite, blanke ark.

Hva med en gjestebok i postkasseform?

HER
Postkassen er kjempefin, men jeg forelsket meg allikevel i bildet under:) Den passer perfekt inn i strandtemaet vårt! Litt dårlig bilde. Men det blir selvfølgelig FLASKEPOST-gjestebok!
Hurra!

HER
Jeg tenker at vi kan lese lappene på årsdagen for bryllupet, mens vi drikker champis. Det tror jeg blir kos!

Fotografen vår skal få ta bilder av de enkelte gjestene, og etter årsdagen tror jeg at jeg limer lappene inn i en bok sammen med bilder. Og at jeg da kan bruke blondestoffet til kjolen, om vi har noe til gode. Vet ikke om jeg kommer til å beholde stoffet på, uten å spraye. Se bildet under.

HER

             Flere inspirasjonsbilder... 
        
HER
                                                
HER
HER

HER
Fant du en favoritt her, eller liker du bedre den tradisjonelle gjesteboken med matchende penn?
5 kommentarer: