søndag 2. juni 2013

Montana Club Suite Hotel 3* Lanzarote

Montana Club Suite Hotel  har 3 stjerner, og ligger sentralt ved en turist/handlegate i Puerto Del Carmen på Lanzarote.

Vi tilbrakte to netter her i anledning feiring av 17. mai på Lanzarote.

Hotellet er flott på utsiden, med to store bassenger på hver sin side av resepsjonen og restauranten. Der vi lå var det voksen- og barnebasseng, mens på andre siden var bare voksenbasseng. Du slipper derfor unna barnefamiliene om du vil, og barnefamiliene slipper dårlig samvittighet for å lage støy;)Betjeningen var veldig hyggelig! Spesielt en dame, som også virket litt overarbeidet. Da vi kom virket ikke nøkkelkortet, og hun måtte skifte batterier i låskode-boksen. Det gjorde hun kjapt. Det var rent og pent (lå et dødt innsekt på gulvet;)). Hun måtte komme inn med håndklær og sengetøy til barna etterpå. 

Fargene var ikke noe fine! Tv`en virket ikke pga at vi ikke fant fjernkontrollen, hehe. Og internettlinjen var veldig svak. Vi gadd faktisk ikke å bruke nettet fordi det gikk så tregt. 

Negativt på soverommet var at det ikke var dobbelseng. Sengene sto fra hverandre, og det er ikke særlig romantisk å ligge i en seng som lett kan skli fra hverandre;)

Ungene skulle egentlig ligge på sovesofa og madrass på gulvet i stuen. Vi valgte å ta madrassen inn på rommet vårt, slik at de begge lå på gulvet på den.

Ingen vasking i løpet av den tiden vi var der (to netter).

Restauranten hadde koselig betjening. Vi hadde ikke frokost inkludert, og bestilte engelsk frokost. Vi forsynte oss også med kaffen som sto i frokostbuffeen, og den var nesten tom og helt kald. Utvalget der var også ganske dårlig.


Hotellet ligger sentralt ved en gågate/turistgate med shopping og restauranter. Det ligger også i gåavstand til den norske Sjømannskirken. Uteområdet er kjempefint! Klorvann i basseng. Hotellet er kjent for å huse en del engelskmenn.

Du får det du betaler for, og jeg hadde ikke betalt alt for mye for å bo på dette hotellet;) Men fint om du ikke vil ha internet (kan hende vi hadde leilighet for langt unna senderen?). Varmmaten var god (engelsk frokost og pommes frites/chips), og jeg regner med at de lager greie drinker som kan nytes ved bassengkanten. Cappuchino hadde dem ikke...

Bildene er hentet fra hotellets Facebookside.

God tur <3Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar