fredag 19. juli 2013

Brudesko til strandbryllupet DIY

 Her er bilder av mine selvlagde barfotsandaler i perler, samt de nydelige slippers`ene jeg fikk av Consuelo, hun som lagde brudekjolen.Først lagde jeg ankelbånd i perler med lås, deretter la jeg perler på to rader tråder som skulle ligge nedover vristen. Dette ble gjort i veldig siste liten. Men jeg ble allikevel veldig fornøyd!De nydelige sandalene på bildene over fikk jeg av Consuelo, damen som lagde brudekjolen. Det er en venninne av henne som pynter vanlige slippers. Hun har brukt sløyfebånd i bunn, for deretter å sy på litt av brudekjolestoffet og ulike typer perler. Barfotsandalene brukte jeg under seremonien, mens slippers`ene ble brukt  i fyret etterpå, der vi drakk champagne og spiste kake. Må bare si at jeg følte meg som en prinsesse under både seremonien og champagne- og kake mottakelsen!

--- English ---
The pictures above is of the barefoot sandals and slippers I used on the wedding day. The barefoot sandals under the ceremony, and the slippers under the cake- and champagne reception. The barefoot sandals I made my self, and the slippers I got from Consuelo, who made my wedding dress. Her friend decorated them with the fabric from the wedding dress, silk bond and differents pearls.6 kommentarer: