mandag 22. juli 2013

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport

Radisson Blu Hotel London Stansted Airport er ikke det mest spennende hotellvalget om man skal mellomlande i London. Derimot er det utrolig praktisk om man lander på Stansted, og skal videre neste dag, enten fra Stansted eller en annen av Londons 9 flyplasser (se info her)!

Det var i hvertfall VELDIG praktisk da jeg reiste med min søster, to fjortiser og 5 barn på under 6 år!! Vi mellomlander ofte i London når vi skal reise mellom Norge og Fuerteventura.

Hotellet ligger to minutter å gå fra Stansted Airport. Det er rent og pent, har deilige senger, og kjempegod frokost! Ikke særlig barnevennlig, men absolutt å anbefale for en natt!

Vi skulle videre dagen etter, og måtte ha transport til Gatwick Airport. Du kan da enten ta taxi eller bussene til National Epress. Transportkontorene ligger rett utenfor en av utgangene. Du kan selvfølgelig også bestille transfer over internett, slik at det står en fremmed med etternavnet ditt på en lapp, og venter på deg i ankomsthallen;). 

Damen i skranken hos Nasjonal Express var superhyggelig. I tillegg til å sjekke priser på busser, ringte hun også et taxi-selskap for å høre om pris. Bussen tok 3 timer og taxi litt over 1 time, og det var bare 500 kr dyrere for taxi. Vi sammenlignet da maxi taxi (8 sitteplasser og ett barn på fanget kostet 175 pund) og bussbilletter for 9 personer. Damen sa også at taxiene som sto utplassert på flyplassen var dyrere enn taxiene du eventuelt kan ringe til (om du har et tlf.nr.). Vi skylder damen hos National Express en stor takk, selv om det var 30 grader i London den dagen, og manglende aircondition i taxien!

Faktisk så var det ikke så verst å reise med så mange barn. Det verste var ikke flyturene, transporten eller hotellet, men ventetiden på Gatwick dag 2 (6 timer!!).

God tur! <3
 Bildene er hentet fra nettsiden til hotellet.

--- English ---
 Radisson Blu Hotel London Stansted Airport is a perfect hotel if you are going to stay only one night, for travelling fast the day after. A short and easy walk from Stansted Airport, even with kids! For transfer between the airports, you can take taxi, book on the internet, or you can travel with National Express (bus). Taxi on the airport is often more expencive than a normal taxi.

6 kommentarer: