torsdag 4. juli 2013

Vel overstått bryllup og flamencoaften

Bortsett fra fødslene til mine to døtre, må jeg si at bryllupet vårt den 29. juli var den fineste dagen i mitt liv! Bilder og beskrivelser kommer fremover. Jeg tok ingen bilder under bryllupet og venter nå på at fotograf og gjester skal dele med meg:) Dagen etter bryllupet var vi og våre gjester på en grillfest på stranden. Det var fantastisk! Med egne kokker og telt, som var plassert på den nydeligste stranden. På tirsdag arrangerte jeg sammen med hun som sydde brudekjolen en flamencoaften på restauranten til hennes pappa. Flere bilder og tanker rundt de ulike venuene får dere etterhvert.

De hadde dekket på slik at vi kunne sitte ute. Og vi fikk restauranten for oss selv til klokken 21. Restauranten hadde på forhånd booket flamenco-bandet, samt barnevakter som hadde med seg blant annet såpebobler, plastelina og ansiktsmaling. Alt til 45 euro per voksen, 25 euro per ungdom og 15 per barn. Det er egentlig ganske dyrt til her å være. Men i forhold til norske priser var det rimelig. Vi fikk velkomstdrink, treretters middag med fire ulike forretter, to alternative hovedretter og to alternativ dessertter; tiramisu og sjokoladeglaserte jodbær. Utrolig godt. Vi fikk også en flaske vin eller tilsvarende per voksen. Og det var som pappa`n og jeg ble enige om i dag: Mucho alkohol. Han konkluderte med at nordmenn og finlendere var de som var hardest på flaska i Europa.... hehe...  Her er klipp fra fra den nydelige flamencoen... Den nederste viser flamenco-damen som lærer sine kunstner til blant annet min eldste datter:)


video
video


---English---

Our wedding the 29. Of June was the third most perfect day in my life (the 2 others was my childrens births). I will show you pictures and details when I get photos from the Photographer and friends. But the movies above is from the flamenco evening 2 days after:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar