onsdag 11. september 2013

Premier Inn - London Gatwick Airport (North Terminal)

Hotellet Premier Inn - London Gatwick Airport (North Terminal) så veldig fristende ut, da vi så det utenfor flytogets vinduer, i gåavstand, trøtte med to enda trøttere kids på slep. Stort og flott.

Helt til vi gikk inn i det vi trodde var en normal resepsjon, som viste seg å være flere dataskjermer stående på gulvet, med mange søte damer i lilla bluser som smilende sto klare til å hjelpe. Problemet var at det var mange som trengte hjelp. Det var kø til datamaskinen, kø inn i heisene (selv om det var flere heiser), og kø utenfor heisen da vi skulle ut.

Da vi endelig var kommet oss inn på hotellrommet, som faktisk var ganske pent, fant vi ut at vi bare hadde 30 minutter med gratis wi fi. Og da mannen skulle ned i baren for å kjøpe en øl, kom han tomhendt opp igjen. For han hadde visst stått på feil side av baren, uvitende om at køen visstnok var på andre siden. Ingen som gadd å informere han om det heller.

Vi skulle videre halv fem neste morgen, så vi fikk dessverre ikke testet frokosten. Men det var masse folk i heisen allerede da.

Konklusjonen: Fin beliggenhet om man skal videre neste dag. Men uten sjarm og kø overalt. Neste gang tar vi heller taxi til et av de sjarmerende hotellene bittelittegranne lengre unna flyplassen... ;)

God tur!!

Link til hotellets nettside.---English---
The hotel Premier Inn - London gatwick Airport (North Terminal) is very centrally located and within walking distance of the airport. The problem is that there is a queue leave, and a very impersonal reception. Queuing to sign us into reception line, queuing into the elevator, queuing at the bar. In addition, only 30 minutes free wi fi. Absolutely fine for a night's lodging. But next time we take taxi to another hotel further away.

Happy trip!! 


3 kommentarer:

  1. Jeg bodde der i mai før jeg reiste videre til Sør-Amerika. Kom ganske seint og reiste ganske tidlig videre. Selve rommet var veldig fint da! Og siden vi bestilte tidlig fikk vi rommet til bare 35 pund for en natt. Så DET var helt greit ;)

    SvarSlett
  2. Hei!
    Kjekt at du er innom!:) Helt enig, egentlig. Billig, og vi kom også sent og reiste tidlig. Problemet var kanskje at vi hadde to små trøtte og utålmodige barn med på slep. Så vi var kanskje ekstra stresset pga. det... Men pris og beliggenhet var veldig bra!

    SvarSlett