lørdag 23. november 2013

Modellfotografering på stranden i oktober

Det har vært stille fra denne kanten en stund nå, men det vil ikke si at det har vært stille i kulissene ;) I samarbeid med den lokale designeren og syersken Consuelo, tok jeg i slutten av oktober ca 800 bilder av en profesjonell modell på stranden. Jeg er virkelig glad for å ha fått denne sjansen, for jeg fant ut at jeg likte det veldig godt. Å ligge strak ut i rare posisjoner på stranden med et kamera i hendene... hehe... 

Siden vi tok så mange bilder, så var vi ganske sikre på at noen av bildene ble gode. Modellen ble kjempefornøyd, og bildene skal brukes til å markedsføre både butikk og modell. Dessverre så kan jeg ikke publisere noen av bildene enda pga. at alle tre eier rettighetene. Men her er en liten smakebit fra det tre damer; en argentinsk, en spansk og en norsk, gjorde på stranden tidlig en morgen i oktober :)
 Har du gjort noe du aldri hadde trodd at du ville gjort, og gav det mersmak?

--- English---
In the late of October, I took around 800 pictures of a modell on the beach. This was a cooperation with the local designer and owner of Chill & Jam, Consuelo. This was reaaly fun, and I hope I can do more photo. More pictures will come later, when we have agreed aboutwhich pictures we will use.

10 kommentarer: