onsdag 2. juli 2014

Nytt hjem - nytt liv!

Hvem skulle trodd at et nytt hjem skulle føre til så mange endringer i hverdagen?

Vi har siden vi kom våren 2012, bodd i tomannsbolig med eget basseng. For å gjøre en lang historie kort, valgte vi å bytte bolig før vi har funnet drømmehuset til salgs. Denne gangen valgte vi å flytte inn i et arabisk inspirert kompleks, som ikke ligger langt fra det gamle huset. 

Komplekset er meget velholdt og vi lever i vår egen virkelighet innelåst innenfor det høye gjerdet. To soverom, to bad og gang i øverste etg, og et soverom, bad og stue med kjøkkenkrok i første etg. Garage, liten privat terrasse foran og bak + en takterrasse. 

Her er det veldig sosialt, og selv vi småreserverte nordmenn har blitt tatt inn i varmen. De to jentene våre har allerede funnet lekekamerater, og det virker som at foreldrene veksler på å passe barna til hverandre og gi dem middag. For i går var de på middag hos en familie og i dag hos en annen. Sikkert vår tur neste gang, har vi konkludert med;)*English*
We are enjoying our new life in a arabic inspired complex. It is very social, end even we, the reserved norwegian family, has been integrated in this small society, where all the kids plays together all day.13 kommentarer:

 1. Kan ikke du finne deg ett nytt navn

  SvarSlett
 2. Jeg eier sydenliv.com, og nå har du liksom tatt sydenliv.no. Jeg synes du bør bytte navn fordi jeg er mye eldre enn deg!sydenliv.com har vært på internett i mange år nå

  SvarSlett
 3. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
  cara menggugurkan kandungan

  SvarSlett
 4. Thank you for sharing this thought provoking post
  http://obattelatdatangbulan.info/ obat telat datang bulan
  http://klinikobataborsi.com/ jual obat aborsi

  SvarSlett