lørdag 31. januar 2015

Nok en modellfotografering

Når man bor på Kanariøyene,opplever man ofte hvordan tilfeldighetene rår. Plutselig står du og snakker med en som viser seg å bli en av dine beste venninner... I neste øyeblikk kommer mann og datter hjem og forteller at datter har blitt spurt om å være modell for et norsk strikkemerke. Et strikkemerke som av alle steder skulle ta modellbilder på en av Fuerteventura`s vakre strender. Det viste seg at ingen spanjoler ville være med, fordi at de trodde de skulle selge dem noe. Så sånn kan det gå. Jeg lover deg at det ikke finnes mange nordmenn på øya, og at det var VELDIG tilfeldig at to norske, voksne modeller- og en fotograf skulle dumpe borti en av to små norske jenter i Corralejo. Men det skjedde, og vi klarte å samle sammen klassevenninner og andre kjente barn til modelljobbing på stranden en vakker vinterdag...

Bonus var kjempefine bilder som kan henges på veggen, og ikke minst en liten "fotografskole" for mamma`n. Kjempekult å se hvordan de proffe jobber, nå har jeg meldt meg på kurs!! 


-----English-----

I promise you that there is only two norwegian girls who lives in Corralejo, and that it was a big coincidence that the norwegian photo-team met my oldest girl and her dad, on the street. But they did, and the resultat was fantastic. We collected a lot of my girls friends, and had a super evening on one of corralejo`s beautiful beaches. We got a lot of nice pictures on a cd, and I had the opportunity to see how a professional photographer works... Looking forward to my photograph course which i just started now!

9 kommentarer:

  1. I really love this post I will visit again to read your post in a very short time and I hope you will make more posts like this.
    http://jualobatpenggugurkandungan.net/ obat penggugur kandungan

    SvarSlett