søndag 28. juni 2015

Bergen - Forever in my heart!

Hjemlengsel... Har du kjent følelsen? 
Nesten som å ha kjærlighetssorg!

Det hjelper ikke akkurat, at det ligger en liten, nyfødt "tantegutt", og bare venter på at jeg skal komme å kose med ham. For jeg er selvsagt helt sikker på at han helt innerst inne, vet at han har en tante i Spania... Helt sikker!

Litt endringer har det derimot blitt hjemme. Mine foreldre, som pleier å åpne sine dører for spania-folket, har selvsagt flyttet til Canada, av alle steder. Og det frister litt å overnatte litt nærmere sentrum. Sånn ca midt i! 

Forrige gang jeg lå på hotell i min egen by, var sammen med mannen.
En natt på hotell i egen by, var romantisk nok for oss!
Deilig å slappe av, bare vi to!

Denne gangen frister det å legge hele familien inn på Bryggen Panorama Suites, som er et leilighetshotell midt i Bergens sentrum. 

Her kan jeg gjenoppleve hvordan det var å ha verdens koseligste by rett utenfor stuevinduet! Hvordan det var å spasere på brosteinen mellom hvite, sjarmerende hus, i alle de koselige smugene. Bade og grille i Nordnesparken. Besøke Akvariet med barna. Drikke cappuccino med gode venninner, mens vi ser på menneskene som tråkker forbi.
Og ikke minst: En joggetur på Fløyen.

Et litt rimeligere alternativ, men som garantert gir den samme følelsen, er Klosterhagen Hotell. Dette hotellet er et eldre Bergens hus, og ligger nært Nordnesparken og Akvariet. Begge hotellene fant jeg på den norske søkesiden HotelSpecials.no. Der var det mange andre fristelser også!

Jeg tenker at det er på tide å bestille en hjemreise!
Se på de vakre bildene under, og du skjønner hvorfor!!

--- English ---
I miss my hometown Bergen! And it does not help that my sister has got a newborn baby. Since my parents is moving to Canada, I am wondering of booking an apartment in Bryggen Panorama Suites, in the center of Bergen. I will then have the opportunity to get the same feeling as when I lived in Bergen. The spirit of Bergen!Bilde 3 og 4, er hentet fra HotelSpecials.no. 13 kommentarer: