onsdag 24. juni 2015

Hotellomtale: Aparthotel Puerto Carmen * - Lanzarote

To damer og tre barn booket seg inn på Aparthotel Puerto Carmen i Puerto del Carmen, på Lanzarote, i to hele netter. 

Med glad barn (og fruer) godt plassert i bilen, tok vi fergen over til Lanzarote fredags ettermiddag. Det var superkoselig, og vi var fornøyde da vi endelig fant frem til hotellet vi hadde valgt, ut fra pris og tilbakemeldinger på www.booking.com. Målet var nettopp avslappende helgetur, og ikke minst feiring av 17. mai på Den norske sjømannskirken.

Aparthotel Puerto Carmen er et familievennlig leilighetshotell med hyggelig betjening. Det ligger sånn passe sentralt i byen Puerto del Carmen. Var egentlig ikke helt fornøyd med plasseringen. Spesielt ikke med tanke på små barneføtter. En liten matbutikk og to restauranter i gå avstand (som vi fant). Enda lengre ned i bakken, lå et lite kjøpesenter.

Leilighetshotellet hadde flott svømmeanlegg, med  klorvann. Allergikere (som meg), kan altså ikke bade.  Leiligheten var helt grei, med knall hard sofa, tv (uten barnekanaler), og spisebord.  Badet var helt greit (selv om det dukket opp en liten kakerlakk i sluken på nattestid...). Kjøkkenet var greit. Soverommene helt greie. Altså ikke luksus, men helt ok, og ikke minst rent. Det jeg synes trakk ned, var den lille terrassen utenfor. Det kan ikke kalles terrasse egentlig. Bare en liten platting, som lå tett inntil naboleiligheten. Altså ikke privatliv. 

Vi prøvde ikke restauranten, men da husmødrene endelig skulle nyte en drink (etter at barna var lagt, vel og merke), var bartenderen syk, og min kjære venninne kom tilbake med brus i den ene koppen, og vodka i den andre. Gleden ble ikke helt den samme, kan man si.

Konklusjon. Aparthotel Puerto del Carmen er ikke et leilighetshotell du booker deg inn på i to uker, med barn. Du må i hvert fall være klar over at det da blir mye bading i bassenget, og ikke mye annet å gjøre på om du ikke har bil. To netter var akkurat passe...

God tur!

Bilde 1 fra www.booking.no. 2 og 3 fra www.tripadvisor.es.
10 kommentarer:

  1. This blog is so nice to me. I will continue to come here again and again. Visit my link as well. Good luck
    http://www.jualobataborsiherbal.com/ obat aborsi
    http://www.jualobataborsiherbal.com/cara-menggugurkan-kandungan/ cara menggugurkan kandungan

    SvarSlett